dissabte, 20 d’octubre del 2012

Aprofiteu la Fira per comprar la Loteria de l'AMPA



A l'AMPA El Poniol ja tenim a punt la Loteria, amb les participacions de 3 euros del número 63345. 

Penseu que la Loteria ens ajudarà com cada any a fer les activitats durant tot el curs per als nostres fills i filles i a provar una mica de sort. El proper cap de setmana del 27 i 28 d'octubre a l'AMPA tindrem estand propi a la Fira, on podreu comprar tota la Loteria que vulgueu. 

La gent de l'AMPA hi serem dissabte i diumenge al matí i a la tarda. Tots i totes hi esteu convidats. Loteries a banda, serà una bona oportunitat per fer-la petar una estona. 

Aprofitem per animar-vos a participar activament al bloc de l'AMPA, a dir-hi la vostra, a fer-nos arribar tota mena de suggeriments en aquest curs que ara tot just arrenca. Entre tots i totes segur que podem donar-li més vida a aquest espai de comunicació entre mares i pares de l'escola bressol dels nostres fills.

Recordar-vos també que necessitem mares i pares que ens ajudin a muntar i vigilar l'estand de la Fira. Ja vam repartir un full informatiu, aquest passat divendres 19, amb la butlleta on podeu posar a quines hores us aniria bé donar-nos un cop de mà. 

La butlleta s'ha de deixar a la bústia de l'AMPA que properament, ben aviat, trobareu a l'escola bressol. El dimecres 24 tancarem el termini per recollir les butlletes, per poder trucar-vos i planificar els horaris. 


Dissabte 20 d'octubre de 2012 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots afegir comentaris o suggeriments sobre el que anem publicant.